Powiatowy Urząd Pracy w Tarnobrzegu
Kierownik kuchni i stołówki
Miejsce pracy: Nowa Dęba
Numer: StPr/25/0299
OBOWIĄZKI:
- właściwa organizacja pracy kuchni i stołówki w tym kierowanie pracą podległego personelu kuchennego oraz osób przydzielonych do pracy w kuchni i stołówce- nadzorowanie zabiegów konserwacyjnych sprzętu- dbanie o stan sanitarno-higieniczny sprzętu, urządzeń technicznych stołówki i pomieszczeń kuchennych- sprawdzanie wielkości porcji i wagi potraw- ustalanie harmonogramu pracy personelu- prowadzenie obowiązującej ewidencji- nadzór nad właściwą jakością przygotowanych potraw- sprawdzanie i nadzór nad sprawnością maszyn i urządzeń technicznych oraz ich właściwą eksploatację i konserwacjęodpowiedzialność za stan ilościowy, kategorię, właściwe przechowywanie i konserwację mienia znajdującego się w kuchni i stołówce- organizowanie stanowiska pracy podległych pracowników zgodnie z przepisami i zasadami bezpieczeństwa i higieny pracy
WARUNKI PRACY:
Wymagania konieczne:

Wykształcenie: średnie ogólnokształcące
Uprawnienia: znajomośc pakietu MS Office


Wymagania inne:

- umiejętność organizacji pracy własnej,- umiejętność pracy w zespole,- kreatywność, samodzielność,

Miejsce pracy:

Nowa Dęba


Rodzaj umowy:

Umowa o pracę na okres próbny


Wynagrodzenie brutto:

od 4 666 PLN

KONTAKT:

Źródło oferty pracy: Powiatowy Urząd Pracy w Tarnobrzegu

Powiązane

Podobne ogłoszenia:

Kierownik kuchni i stołówki

- właściwa organizacja pracy kuchni i stołówki w tym kierowanie pracą podległego personelu kuchennego oraz osób przydzielonych do pracy w kuchni i stołówce- nadzorowanie...

Szef kuchni

tworzenie nowego menu, zarządzanie zespołem Wymagania konieczne: Wykształcenie: zasadnicze zawodowe Wymagania inne: wymagane doświadczenie,